ALTIJD EEN PERSOONLIJK
KAARTJE

Het ontvangen van jullie bijzondere en unieke kaar is leuk… Maar het versturen van deze kaart is stiekem misschien nog wel veel leuker!

Niet kiezen uit standaard ontwerpen, maar altijd 100% een eigen en unieke kaart. Persoonlijkheid staat bij The Black Stag op nummer 1. Bij het creëren van jullie kaart gaat het verder dan alleen een leuk ontwerp… Samen kijken we naar papier, vorm, formaat en natuurlijk ook niet te vergeten de envelop. Daarnaast kunnen we de kaart nog extra opfleuren met bijvoorbeeld een lintje, tags of bijpassende sluitzegel.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Maak dan snel, vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

KAARTEN IN ALLE
SOORTEN & MATEN

Uitnodigingen

Iets te vieren? Een jubileum, verjaardag of misschien wel een housewarming? Het feest begint al bij de uitnodiging. Van een klein feestje tot een speciaal feest met meer dan 100 gasten, alles is mogelijk bij The Black Stag.

Geboortekaartjes

Gefeliciteerd, jullie krijgen een kindje!! Nu heerlijk oriënteren of ben je al zover dat je  een geboortekaartje wilt bestellen? Als het straks zover is, dan wil je de geboorte van jullie kleine spruit natuurlijk groots aankondigen met een perfect geboortekaartje. Ik help jullie graag bij het creëren van een uniek, spetterende en persoonlijke geboortekaart.

Geboortekaartjes

Trouwkaarten

Één van de mooiste dagen van jullie leven begint bij het versturen van een romantische en persoonlijke trouwkaart. Houd je het klein met een enkel kaartje of pak je het groots aan met een complete trouwhuisstijl (de verlovingskaart tot en met het bedankje in dezelfde stijl)? Of je nu een moderne, stijlvolle, vintage of romantische trouwuitnodiging wilt, het kan allemaal.

Trouwkaarten

WERKWIJZE

Gesprek

Of het nu gaat om een uitnodiging, geboortekaart, trouwkaart of ander soort kaart… Alle goede ideeën beginnen met een goed gesprek! Hierbij vraag ik jullie het hemd van het lijf om een idee te krijgen wat jullie stijl is, voorkeuren zijn, gewenste leverdatum is en natuurlijk niet te vergeten, wat jullie budget is.

opdracht & ontwerp

Wanneer de offerte akkoord en de opdracht bevestigd is, ga ik beginnen met de eerste ontwerpen. Na de eerste ontwerpen krijgen jullie de kans om dit op het gemak te bekijken en aanpassingen door te geven. Wanneer de aanpassingen naar wens zijn, doen we nog één laatste check voor akkoord en dan zijn de bestanden klaar om naar de drukker te gaan.

Facturatie

De kaarten zijn akkoord en jullie zijn tevreden. Voordat de kaarten naar de drukkerij gaan, moet eerst de factuur betaald worden. Wellicht minder leuk, maar het hoort er natuurlijk wel bij. Jullie ontvangen de factuur binnen 24 uur na akkoord op het ontwerp. Na ontvangst van de betaling gaan de kaarten gelijk in productie.

Drukken & bezorgen

En nu moeten we wachten… Dit is altijd een leuk en spannend moment! Al nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Wanneer de kaarten klaar zijn ontvangen jullie van mij een email of WhatsApp bericht met een ‘sneak peak’ foto van de kaarten. Al snel daarna sta ik (of de postbode) voor jullie deur met jullie unieke en persoonlijke kaarten.