GEBOORTEKAARTJES OP MAAT

De eerste hapjes, de eerste stapjes, de eerste keer papa of mama. Al deze eerste momenten zijn bijzonder. Dus ook de eerste kennismaking verdient een speciaal en bijzonder geboortekaartje. Daar help ik jullie graag mee. The Black Stag ontwerpt geboortekaarten op maat. Met jullie wensen en ideeën ga ik aan de slag om een persoonlijk en uniek kaartje te ontwerpen.

Wil je lief en schattig, grappig en stoer of hip en trendy? Dat kan! Combineer je geboortekaartje met een mooie en speciale envelop wat het effect van het kaartje nog mooier maakt. Of kies voor hippe sluitzegels! Het totaal pakket daar ben ik goed in!

Wil je mij je ideeën graag voorleggen of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Geboortekaarten, op maat gemaakt, metallic, geboorte

ONTWERP PAKKETTEN

Altijd met 100% tevredenheidsgarantie
Geboortekaart
80,-

  • Geboortekaarten

Meer informatie

Geboortekaart Plus pakket
110,-

  • Babyshower uitnodigingen
  • Geboortekaarten

Meer informatie

Bovengenoemde prijzen van de ontwerp pakketten zijn incl. btw en excl. drukkosten.

LAAT JE GEBOORTEKAARTJE
ONTWERPEN

Neem de tijd

Er gaat veel tijd zitten in het creëren van het perfecte kaartje. Zeker als je zo’n perfectionist bent als ik. Of als je gewoon hoge eisen stelt aan het geboortekaartje. Want hoe cliché het ook klinkt je wilt het beste en mooiste kaartje passend bij jullie kindje! Loop je al tijden met een idee in je hoofd maar weet je niet waar en hoe te beginnen? Of moet het geboortekaartje helemaal aansluiten op het interieur van de babykamer? Ik denk graag met je mee en samen nemen we de tijd voor het perfecte kaartje!

Kennis en kwaliteit

Omdat de papiersoort een grote rol speelt in het uiteindelijke resultaat van jullie geboortekaartje kunnen jullie kiezen uit verschillende papiersoorten. Niet alleen standaard papier, maar ook keuze uit luxere papiersoorten. Mag het iets meer zijn? Kies dan voor een combinatie van twee verschillende papiersoorten! Alle kaarten zijn extra op te fleuren met bijvoorbeeld lint, jute, tags of een bijpassende sluitzegel. En met enveloppen in meer dan 65 kleuren & in meer dan 33 formaten is The Black Stag het adres voor kwaliteitsenveloppen.

Een uniek geboortekaartje

Door jullie geboortekaartje bij mij te laten ontwerpen, ontvang je een uniek geboortekaartje speciaal en alleen voor jullie kleine. Een mooi aandenken voor later, een bijzondere herinnering om te bewaren en te delen met jullie dierbaren.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Maak dan snel, vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek.