KERST(KAARTEN) STRESS? HO, HO, HO EENS EVEN

Wil je een kerstkaart passend bij de stijl van jouw bedrijf (of gezin), met je eigen foto’s en bedrijfslogo? Dat begrijp ik! Alle kaarten zijn bij mij volledig te personaliseren.

Zit jouw ideale kerstkaart er niet tussen? Kies dan voor een kaart op maat. Ik denk graag met je mee. Samen nemen we de tijd voor het ontwerpen van jouw perfecte kaartje!

Alle kaarten zijn ook extra op te fleuren met bijvoorbeeld lint, jute, een tag of bijpassende sluitzegel. En met enveloppen in meer dan 65 kleuren & in meer dan 33 formaten ben je bij mij aan het juiste adres voor kwaliteitsenveloppen.

Bestel je kerstkaarten via info@theblackstag.nl of bel snel naar T. 06 15 20 24 40

beste wensen, zakelijke kerstkaart, luxe envelop

MAAK ER EEN ONVERGETELIJKE KERST(KAART) VAN

Zakelijke kerstkaarten

De kerstdagen! Hét moment om je werknemers, zakelijke contacten en klanten te verassen met een persoonlijk kaartje. Kies, combineer en laat je kerstkaart personaliseren met het logo van je bedrijf.

Maak je kaart nog unieker door hem op te fleuren met lint, jute, een tag of bijpassende sluitzegel. Houd je zakelijke kerstkaarten verbonden met je bedrijf en ga voor de ultieme combinatie tussen kerst en jouw onderneming.

Particulieren kerstkaarten

Voor velen van ons is de kerstperiode de mooiste tijd van het jaar. Een periode vol gezelligheid die je graag deelt met je geliefden. Een traditie die we hierbij zeker in ere willen houden is het versturen van een kerstkaart.

Verras je familie, vrienden en kennissen met een persoonlijke kerstkaart. Dit jaar wordt het helemaal jouw kerst! Door je kerstkaart te combineren en personaliseren zal je een onvergetelijke indruk maken op iedereen die je de mooiste kerstdagen wilt wensen!

Kan ik je helpen?

T. 06 15 20 24 40