Kerstkaarten

Kerstkaarten stress? Ho, ho, ho eens even!

Maak je kerst(kaart) onvergetelijk

Wil je een kerstkaart passend bij de stijl van jouw bedrijf (of gezin), met je eigen foto’s en bedrijfslogo? Dat begrijpt The Black Stag! Alle kaarten zijn bij mij volledig te personaliseren.

Zit jouw ideale kerstkaart er niet tussen? Kies dan voor een kaart op maat. Ik denk graag met je mee. Samen nemen we de tijd voor het ontwerpen van jouw perfecte kaartje!

Alle kaarten zijn ook extra op te fleuren met bijvoorbeeld lint, jute, een tag of bijpassende sluitzegel. En met enveloppen in meer dan 65 kleuren & in meer dan 33 formaten is The Black Stag het adres voor kwaliteitsenveloppen.

Bestel je kerstkaarten via info@theblackstag.nl of bel snel naar 06 15 202 440

beste wensen, zakelijke kerstkaart, luxe envelop

Kerst is de beste tijd om te pieken

Zakelijke kerstkaarten

De kerstdagen! Hét moment om je werknemers, zakelijke contacten en klanten te verassen met een persoonlijk kaartje. Kies, combineer en laat je kerstkaart personaliseren met het logo van je bedrijf.

Maak je kaart nog unieker door hem op te fleuren met lint, jute, een tag of bijpassende sluitzegel. Houd je zakelijke kerstkaarten verbonden met je bedrijf en ga voor de ultieme combinatie tussen kerst en jouw onderneming.

Particulieren kerstkaarten

Voor velen van ons is de kerstperiode de mooiste tijd van het jaar. Een periode vol gezelligheid die je graag deelt met je geliefden. Een traditie die we hierbij zeker in ere willen houden is het versturen van een kerstkaart.

Verras je familie, vrienden en kennissen met een persoonlijke kerstkaart. Dit jaar wordt het helemaal jouw kerst! Door je kerstkaart te combineren en personaliseren zal je een onvergetelijke indruk maken op iedereen die je de mooiste kerstdagen wilt wensen!

Stijlvolle kerstkaart beste wensen

Bekijk details

Luxe kerstkaart op metallic papier ‘JOY’

Bekijk details

Winterse kerstkaart

Bekijk details

Sfeervolle kerstkaart ‘fijne feestdagen’

Bekijk details

Vrolijke kerstkaart met kerstbal

Bekijk details

Retro kerstkaart met polaroid

Bekijk details

Mooie kerstkaart in houtlook ‘peace, joy, love’

Bekijk details

Een fotokaart om op te hangen

Bekijk details

Sfeervolle typografische kerstkaart

Bekijk details

Kaarten bestellen of een afspraak maken voor een ‘kaart op maat’ gesprek? Neem dan snel contact met mij op!