GA VOOR
BIJZONDER

De voorpret van jullie bruiloft begint met het ontwerpen van een trouwkaart. Maak jullie bruiloft bekend op een wijze die volledig bij jullie past met een unieke huwelijksuitnodiging. Ik ontwerpt trouwkaarten op maat en kan met naar jullie wensen en ideeën een bijzondere trouwkaart ontwerpen die helemaal aansluit bij jullie grote dag!

Omdat de papiersoort een grote rol speelt in het uiteindelijke resultaat van jullie trouwkaart kunnen jullie kiezen uit verschillende papiersoorten. Mag het iets meer zijn? Kies dan voor een combinatie van twee verschillende papiersoorten!

Drieluik, trouwkaart, ontwerp op maat, unieke trouwkaart

ONTWERP PAKKETTEN

Altijd met 100% tevredenheidsgarantie
Save the date
55,-

  • Save the date kaarten

Meer informatie

Trouwkaart op maat
90,-

  • Trouwkaarten (dag- en avond gasten)
  • RSVP kaart – of bedankt kaart

Meer informatie

Trouwhuisstijl
150,-

  • Save the date kaarten
  • Trouwkaarten (dag- en avondgasten)
  • RSVP kaartjes
  • Menukaarten
  • Tafelkaartjes
  • Bedanktkaarten

Meer informatie

Bovengenoemde prijzen van de ontwerp pakketten zijn incl. btw en excl. drukkosten.

EEN TROUWKAART
VOOR IEDEREEN

Voor ieder budget een passende trouwkaart

Ik hou van het maken van mooie kaarten. Het is dan ook altijd weer een bijzonder moment om iets unieks te mogen ontwerpen en daar mensen mee blij te maken. Het versturen van jullie huwelijksuitnodiging moet speciaal zijn. Ook wanneer jullie een klein budget tot jullie beschikking hebben. Daarom heeft The Black Stag al kaarten v.a. € 1,05 p.st. (op basis van 50 kaarten).

Elk kaartje is uniek en er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Daarom werk ik altijd op basis van een offerte op maat. Maak vrijblijvend een afspraak, dan kijken we samen naar de mogelijkheden passend aan jullie budget. Het zal je verassen wat we samen voor moois kunnen neerzetten!

Een trouwkaart om nooit te vergeten

Mag het wat meer zijn? Geen probleem! Niks is te veel bij The Black Stag.
Alle kaarten zijn extra op te fleuren met bijvoorbeeld lint, jute, tags of een bijpassende sluitzegel. En met enveloppen in meer dan 65 kleuren & in meer dan 33 formaten is The Black Stag het adres voor kwaliteitsenveloppen.

Verbaas jullie gasten door de tafel- en menukaarten af te stemmen op de trouwkaart. Of kies voor een afgestemde ‘Bedankkaart’ na afloop van jullie trouwdag. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Maak dan snel, vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

Vierkante kaart
130 x 130 mm

v.a. € 1,15

A5 kaart
148 x 210 mm

v.a. € 0,68

A6 kaart
105 x 148 mm

v.a. € 1,15

A6 kaart (enkel)
105 x 148 mm

2-Luik kaart
297 x 105 mm

v.a. € 1,15

Tafelkaartjes
85 x 55 mm

Menukaart
110 x 210 mm

v.a. € 0,68

Enveloppen
In alle maten/
soorten en kleuren

v.a. € 0,25

Bovengenoemde prijzen van de kaarten en enveloppen zijn incl. btw en op basis van 100 kaarten. Voor alle prijzen of een offerte op maat kun je contact met mij opnemen via: katja@theblackstag.nl of telefonisch via: 06 15 20 24 40