ONTWERP

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Dit kan The Black Stag

Grafisch vormgeven is een groot woord, maar wat betekent het eigenlijk? Als grafisch vormgever zet The Black Stag informatie om in een visuele vorm, met als doel mensen te verrassen, informeren, amuseren of zelfs aan te sporen tot actie.

The Black Stag creëren zowel digitale als analoge communicatiemiddelen om uw bedrijf beter op de kaart te zetten. Denk hierbij aan logo’s & huisstijlen, advertenties, folders, brochures, posters, visitekaartjes, websites, social media, nieuwsbrieven en mailingen.

Huisstijl ontwerp LVE Bouw

Meer diensten

Logo’s en huisstijlen

Je hebt een idee voor een nieuw bedrijf, product of dienst. Al snel daarna is de naam hiervoor een feit, maar dan? Een logo is de belangrijkste uiting van je bedrijf (product of dienst). Je hebt tenslotte maar één kans om een eerste indruk te maken! Een goed logo heeft een hoge herkenbaarheidsfactor, is uniek en is flexibel inzetbaar. Naast een sterk logo is de huisstijl een groot onderdeel van je zakelijke identiteit, die consequent doorgevoerd moet worden naar een website, visitekaartjes, folders, etcetera.

Uitnodigingen & Trouw-/ en geboortekaarten

Ga je binnenkort trouwen, verwacht je een kindje of wil je een bijzondere uitnodiging/kaart versturen? Laat dan je eigen originele kaart ontwerpen! Naast het ontwerpen wordt natuurlijk ook de druk hiervan geregeld, met keuzes uit diverse soorten papier en een groot assortiment aan enveloppen (in vele kleuren en maten). Mogelijkheden voor iedereen: van budget kaarten tot super de luxe uitnodigingen/ kaarten.

Starterspakketten

Een bedrijf opstarten is het leukste wat er is, maar wat er allemaal bij komt kijken, is nogal wat… Daarom zijn er starterspakketten, helemaal op maat gemaakt om je te ontzorgen. Er zijn drie soorten pakketten; basic, normal en delux. Zo is er voor ieder budget een passend pakket. Alle pakketten bevatten de essentiële elementen die je als starter nodig hebt om met een gerust hart van start te kunnen gaan. Denk aan; logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, een website en eventuele extra’s.

Dat is pech, eps bestandje weg

The Black Stag ziet het steeds vaker gebeuren, bedrijven die geen EPS bestand meer hebben van bijvoorbeeld hun logo. Een vector bestand (EPS) kun je oneindig vergroten en verkleinen zonder verlies van scherpte. Wanneer je nog wel beschikt over een jpg of png bestand van je logo, dan kan The Black Stag dit handmatig overtrekken. Deze vaardigheid heet ook wel ‘vectoriseren’. Dit is een eenmalige investering met 100% tevredenheidsgarantie!

Drukwerk

The Black Stag heeft geen drukkerij maar wel goede contacten en korten lijnen met een drukker in de buurt. Wanneer de drukker iets niet kan realiseren, kijken we samen naar de beste oplossing die aan de gevraagde kwaliteit  voldoet.
The Black Stag levert top kwaliteit drukwerk voor een betaalbare prijs.  Het meest geleverde drukwerk is; visitekaartjes, briefpapier, folders, flyers, brochures, magazines, uitnodigingen, roll-up banners en er is nog veel meer mogelijk!

Mailingen & huis-aan-huis verspreiding

Wil je nieuwe klanten werven via een leuke (post) mailing of wil je reclame maken via huis-aan-huis verspreiding? The Black Stag kan dit regelen! Ook bij deze dienst heeft The Black Stag korte lijnen met o.a. Reli Groep. Alles wordt voor je geregeld; van idee tot bezorging aan de deur, voor grote en kleine oplages. Wil je meer weten over verspreidingsmogelijkheden, maak dan een vrijblijvende afspraak.

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!