CREATIE& VISUALISATIE

Grafisch vormgeven is een groot woord, maar wat betekent het eigenlijk? Als grafisch vormgever zet ik informatie om in een visuele vorm, met als doel mensen te verrassen, informeren, amuseren of zelfs aan te sporen tot actie.

Ik creëer zowel digitale als analoge communicatiemiddelen om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten. Denk hierbij aan logo’s & huisstijlen, advertenties, folders, brochures, posters, visitekaartjes, websites, social media, nieuwsbrieven en mailings.

Huisstijl ontwerp LVE Bouw

MEER DIENSTEN

Logo’s & huisstijlen

Je hebt een idee voor een nieuw bedrijf, product of dienst. Al snel daarna is de naam hiervoor een feit, maar dan? Een logo is de belangrijkste uiting van je bedrijf (product of dienst). Je hebt tenslotte maar één kans om een eerste indruk te maken! Een goed logo heeft een hoge herkenbaarheidsfactor, is uniek en is flexibel inzetbaar. Naast een sterk logo is de huisstijl een groot onderdeel van je zakelijke identiteit, die consequent doorgevoerd moet worden naar een website, visitekaartjes, et cetera.

Concept & campagne

Creativiteit moet gestuurd worden. Alles draait omtrent de strategie van jouw merk/ of bedrijf. Ik ben zowel op de zakelijke markt als de consument gerichte markt actief. Met passie werk ik aan het juiste, verleidelijke communicatiemiddel voor jouw bedrijf, product of project. Een goede campagne begint met een goed verhaal. Samen gaan we aan de slag om een sterk en onderscheidend campagne concept op te zetten. Het is de basis voor alle middelen die worden ingezet.

Drukwerk

Ook voor al je drukwerk kunt u bij mij terecht. Met een vaste drukkerij in de regio leveren wij consequent de beste kwaliteit. Wil je speciale papiersoorten, of juist hele gebruikelijke? Ik help je graag bij al je vragen over drukwerk.
Samen met de drukkerij leveren we top kwaliteit drukwerk voor een eerlijke, betaalbare prijs. Het meest geleverde drukwerk is; visitekaartjes, briefpapier, folders et cetera. Maar ik kan je ook helpen bij stickers, vlaggen en reclameborden!

Kaarten & uitnodigingen

Ga je binnenkort trouwen, verwacht je een kindje of wil je een bijzondere uitnodiging/kaart versturen? Laat dan je eigen originele kaart ontwerpen! Naast het ontwerpen wordt natuurlijk ook de druk hiervan geregeld, met keuzes uit diverse soorten papier en een groot assortiment aan enveloppen (in vele kleuren en maten). Mogelijkheden voor iedereen: van budget kaarten tot super de luxe uitnodigingen/ kaarten.

Dat is pech, eps bestandje weg

Ik zie het steeds vaker gebeuren, bedrijven die geen vector bestand meer hebben van hun logo. Een vector bestand (EPS of AI bestand) kun je oneindig vergroten en verkleinen zonder verlies van scherpte. Herken je, je hier in en heb je alleen nog een jpg of png bestand van jouw logo? Geen paniek, ik kan dit bestand voor je ‘vectoriseren’.

Mailings

Wil je nieuwe klanten werven via een leuke (post) mailing of wil je reclame maken via huis aan huis verspreiding? Ik kan dit voor je realiseren! Alles wordt voor je geregeld; van concept tot bezorging aan de deur, voor grote en kleine oplages. Wil je meer weten over verspreidingsmogelijkheden, maak dan een vrijblijvende afspraak.

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!