VEGGIE VIBES KLEDING

Vegan kleding van 100% katoen, eerlijk voor mens, dier en de planeet

Wat is Veggie Vibes Kleding?

Veggie Vibes ontwerpt en verkoopt vegan kleding met toffe designs. Wij zijn niet je standaard webshop, want jij bepaald namelijk wat er in de verkoop komt!

Elke maand plaatsen wij twee designs op onze Facebook pagina, door middel van te stemmen op jouw favoriete design wordt er een ontwerp gekozen. Het gewonnen design zal, afhankelijk van het seizoen, verschijnen op onze webshop in producten zoals, T-shirts, tops, sweaters, hoodies en tassen.

Al onze producten zijn 100% vegan en voorzien van diverse keurmerken waaronder 100% Certified organic cotton, EU Ecolabel en Fairtrade cotton.

Pre-order systeem

Nadat alle producten online staan, kan je pre-order geplaatst worden. Bij Veggie Vibes heeft je kleding een langere levertijd als andere websites en dat heeft een reden. Wij streven naar een beter milieu en daarom kiezen wij ervoor om niet met een voorraad te werken.

Bij het houden van een voorraad blijven er altijd producten over die echter niet of nauwelijks verkocht worden en in de kast blijven liggen. Daarentegen moet al deze kleding speciaal gemaakt worden evenals het feit dat wij als Veggie Vibes alle maten willen kunnen aanbieden. Dit moet anders kunnen! Daarom werken wij met een pre-order systeem, alle aanvragen kunnen in één keer worden verwerkt en worden geproduceerd. Op deze manier hoeft er minder kleding geproduceerd te worden en dat is al met al beter voor mens en planeet.

Veggie vibes - proud to be vegan

Hoe werkt het?

Stemmen

Elke 1e week van de maand posten wij 2 verschillende designs onze Facebook pagina. Op deze ontwerpen kan gestemd gaan worden. Na 7 dagen kijken we welk design de meeste stemmen heeft gekregen en wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt.

Bestellen

Het design is bekend en de webshop wordt gevuld. Passend bij het seizoen maken we een selectie van producten die zullen worden voorzien van het gewonnen design. Deze producten staan nu voor jouw klaar om te pre-orderen! LET OP! Want je hebt maar 10 dagen om je pre-order te plaatsen.

Vol trots dragen!

Alle bestellingen zijn binnen, nu gaan we speciaal voor jou je product maken! Omdat wij elk product met de hand en op maat maken is de levertijd 2 weken. Daarna kan je vol trots genieten van jouw limited edition item.