The Black Stag logo

Kaarten en uitnodigingen

Altijd een persoonlijk kaartje

Het ontvangen van een kaartje is leuk, maar het ontwerpen en versturen van je eigen unieke kaart is natuurlijk nog veel leuker!

Niet kiezen uit standaard ontwerpen maar altijd 100% een eigen unieke kaart. Persoonlijkheid staat bij The Black Stag centraal. Bij het creëren van jullie kaart kijken we verder dan alleen een leuk ontwerp. Samen kijken we naar de vorm en formaat van jullie kaart, papiersoorten en natuurlijk niet te vergeten de envelop. Daarnaast kunnen kaarten nog extra opgefleurd worden met bijvoorbeeld een lintje, tag of bijpassende sluitzegel. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Maak dan snel, vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

De eerste keer lachen, de eerste stapjes, de eerste keer papa en mama. Al deze eerste momenten zijn bijzonder. Dus ook de eerste kennismaking verdient een speciaal geboortekaartje. The Black Stag ontwerpt geboortekaartjes op maat. Een mooi aandenken voor later, een bijzondere herinnering om te bewaren en te delen met jullie dierbaren. Omdat de papiersoort een grote rol speelt in het uiteindelijke resultaat van jullie geboortekaartje kunnen jullie kiezen uit verschillende papiersoorten. En met enveloppen in meer dan 65 kleuren en in meer dan 33 formaten is The Black Stag het adres voor kwaliteitsenveloppen. Ik help jullie graag bij het creëren van een uniek, spetterende en persoonlijke geboortekaart.

De voorpret van jullie bruiloft begint met het ontwerpen en versturen van de trouwkaarten. Maak jullie bruiloft bekend op een wijze die volledig aansluit op jullie persoonlijkheid. The Black Stag ontwerp trouwkaarten op maat, elk kaartje is uniek. Houden jullie het klein met een enkel kaartje of pakken jullie het groots aan met een complete trouwhuisstijl? Van Save the date kaarten tot aan de menukaarten die op tafel liggen. Mag het wat meer zijn? Geen probleem! Niks is te veel bij The Black Stag. Alle kaarten zijn extra op te fleuren met bijvoorbeeld lint, jute, tags of een bijpassende sluitzegel.

Op zoek naar een uitnodiging voor een feestelijke gelegenheid? Een jubileum, verjaardag of misschien wel een housewarming? Het feest begint bij een mooie uitnodigingskaart.

Het verbreken van een relatie is een ingrijpende gebeurtenis, je denkt er wellicht niet direct aan om actief over de situatie te communiceren. Maar hoe vertel je dat jullie gaan scheiden? Door juist zelf de boodschap naar je sociale kring te sturen doorbreek je het taboe. Het samen opstellen van jullie kaart kan jou en je partner helpen bij het waardig afsluiten van jullie relatie en het verwerkingsproces.

Hoe werkt The Black Stag?

Het ontwerpproces in vier stappen

01. Afspraak (op locatie of online)open

02. Eerste ontwerpfaseopen

03. Definitief ontwerpclose

Zodra het ontwerp volledig naar wens is, maken we de kaart definitief. Jullie leveren de juiste teksten en gegevens aan, en we werken het ontwerp tot in de puntjes uit. Jullie moeten natuurlijk wel 100% tevreden zijn met het resultaat.

04. Betaling en productieopen

Hoe werkt The Black Stag?

Cases

Succesverhalen

Bekijk meer werk