The Black Stag logo

Hulp op de werkvloer

Ben ik je tijdelijke nieuwe collega?

Heb jij een tijdelijk capaciteitsprobleem binnen jouw team vanwege een zwangere collega, sterke groei van de organisatie of langdurig ziekteverzuim? Of heb je gedurende een bepaalde periode extra kennis nodig voor een specifiek project? Dan kan het tijdelijk inhuren van een interim-professional interessant zijn.

Soms weet je ruim van tevoren wat er komen gaat, maar het komt ook voor dat een onverwachte wending vraagt om extra mankracht tijdens seizoenspieken.Ik ben snel en flexibel inzetbaar. Met mijn ervaringen in de B2B en B2C ben ik breed inzetbaar.

Wordt ik je nieuwe tijdelijke collega?

Het inzetten van een tijdelijke interim-professional op de werkvloer biedt diverse voordelen voor organisaties. Allereerst kan een interim-professional snel specifieke expertise en ervaring inbrengen om projecten aan te pakken of uitdagingen op te lossen zonder dat er langdurige wervingsprocessen nodig zijn. Dit kan de efficiëntie en productiviteit van het team verhogen. Bovendien brengt een interim-professional vaak een frisse kijk en nieuwe ideeën met zich mee, wat kan leiden tot innovatie en verbeterde bedrijfsprocessen. Daarnaast biedt het inzetten van een interim-professional flexibiliteit, zodat organisaties snel kunnen inspelen op veranderende behoeften en marktomstandigheden. Hebben jullie een flexplek? Dan kon ik graag bij je op kantoor zitten. Het voordeel hiervan is dat we snel en gemakkelijk kunnen schakelen.

Hoe werkt The Black Stag?

Het ontwerpproces in vier stappen

01. Afspraak (op locatie of online)open

02. Eerste ontwerpfaseopen

03. Definitief ontwerpclose

Zodra het ontwerp volledig naar wens is, maken we de kaart definitief. Jullie leveren de juiste teksten en gegevens aan, en we werken het ontwerp tot in de puntjes uit. Jullie moeten natuurlijk wel 100% tevreden zijn met het resultaat.

04. Betaling en productieopen

Hoe werkt The Black Stag?

Cases

Succesverhalen

Bekijk meer werk