The Black Stag logo

Promotie/ uitingen

Van ontwerp tot druk

Marketinguitingen kan je op vele manieren inzetten. Bijvoorbeeld om een beeld van je onderneming te schetsen, of om informatie over een specifiek merk of dienst te verstekken. De visuele kracht van een marketinguiting is veel groter door vooraf goed na te denken over de boodschap en de doelgroep en doelstellingen. Alles moet samenkomen op de juiste plek om de boodschap zo krachtig mogelijk over te laten komen.

Met een vaste drukkerij in de regio leveren wij consequent de beste kwaliteit. Wil je speciale papiersoorten, of juist hele gebruikelijke? Ik help je graag bij al je vragen over drukwerk. Samen met de drukkerij leveren we top kwaliteit drukwerk voor een eerlijke, betaalbare prijs.

Papier ouderwets… alles behalve! Of je nu een flyer wilt ter promotie van je bedrijf, met een informatieve insteek over je organisatie of bekendmaking van een actie, met een flyer ben je verzekerd van een voordelige manier van reclame. Een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf. Er zijn diverse formaten en papiersoorten beschikbaar, maar welke past het beste bij jou? Want de keuze hiervoor is bepalend voor het succes van je flyer actie.

Op zoek naar een professionele partij die je kan helpen met het ontwerpen van een brochure of productcatalogus? The Black Stag heeft jaren ervaring in het ontwerpen van brochures. Ik maak niet alleen een leuk uitziende brochure of catalogus, maar kijk verder naar je bedrijf, de doelgroep en de onderliggende boodschap. Daarbij hou ik rekening met budget en deadlines.

Het ontwerpen en produceren van een magazine is een creatief proces dat begint met het definiëren van het doel en de doelgroep van het magazine. Daarna volgt het ontwerpen van de lay-out, het kiezen van de juiste typografie, beeldmateriaal en grafische elementen die de inhoud versterken. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen tekst en visuele elementen om de lezers te boeien en te informeren. Vervolgens komt het productieproces, waarbij het drukwerk en de distributie worden geregeld. Het uiteindelijke resultaat is een tastbaar magazine dat de visie en boodschap van de uitgever overbrengt en de lezers inspireert.

Hoe werkt The Black Stag?

Het ontwerpproces in vier stappen

01. Afspraak (op locatie of online)open

02. Eerste ontwerpfaseopen

03. Definitief ontwerpclose

Zodra het ontwerp volledig naar wens is, maken we de kaart definitief. Jullie leveren de juiste teksten en gegevens aan, en we werken het ontwerp tot in de puntjes uit. Jullie moeten natuurlijk wel 100% tevreden zijn met het resultaat.

04. Betaling en productieopen

Hoe werkt The Black Stag?

Cases

Succesverhalen

Bekijk meer werk